♥~Na zbláznění

♥~Na zbláznění

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~
Sny 
někdy bývaj na zbláznění
někdy zase pro radost
je to pravda nebo není
snáře o nich píší dost.

Ona se jen pousměje
on po tvářích pohladí
ona na to pamatuje
on vzpomíná na mládí,
prý měl kdesi kdysi jednu
oči modré korálky
rety měla malinové
jeho lákali dálky

..to se mu prý jenom zdá
jediná jsem přece já
ta kočička rozmilá...

do nosu ho potom cvrnknu
pak zatahám za vousy
usměju se a pak mrknu
já už nespím,prohlásí.
Promiň milá mně se zdálo
že tě jen z románu znám
proto se mi sladce spalo
teď už nespím
to se mám...

~~~~~~~~~
mám se
 
Autor Květka Š., 10.05.2019
Přečteno 185x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Kett, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K básničkám Květuško,krásně ladíš obrázkama,je to skvost :-)

11.05.2019 07:53:58 | Kett

Hezká báseň i s vyvedeným fotem.

10.05.2019 19:29:54 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí