Jako to blues

Jako to blues

Dešťové kapky hrajou mně blues

jen věta se tiše nadechne

slyším trávu růst

svět v každém stárne

beze slova v mlčení

jsou jen básně co se nemění

ticho jde jen z úst

to asi jsou jiná jména

soumrak v tobě stená

jako ta noc

Jako to blues.

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.05.2019
Přečteno 191x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Frr, J.Karasová, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

text krásnej-blues,to je na snadě..ST*

11.05.2019 18:42:17 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí