Chci

Chci

Anotace: Dlouhý půst nepůsobí těšení ale destrukci

Dovol mi se s tebou smát
dovádět a taky hrát
Položit na oltář oběť
užít si a kašlat na zpověď
Jít po cestách těla
rukama tak jaks chtěla
Dechem zahřívat tajemství
do ucha šeptat ti poselství
Hodinám se zase divit
duši cukrem citu živit
Dovol mi se s tebou líbat
natírat tě olejem a taky se dívat
Vést po tmě do rána debaty
všechno v souznění chápati.
Autor petrzal, 13.05.2019
Přečteno 218x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, vlnka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi :-)

13.05.2019 19:01:39 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí