♥~Postel s nebesy(°!°)

♥~Postel s nebesy(°!°)

Anotace: ~~~*~~~

~~~*~~~
Mít postel s nebesy
jak někde na zámku
pošlu ti můj milý
dnes večer pozvánku,
postel je široká
jak mořská hladina
a trochu houpavá,
tam se to usíná.

Polštářek pod ouškem
začíná vyprávět
co se v té posteli
...já vím...
co se v té posteli
může teď provádět.
Polštářek pod ouškem
zahrozí ty,ty,ty
na co ty hlavičky
milenců nemyslí.

Vždyť už je tma tmoucí
"dobrou noc" přeji
a ať vás duchýnky
celou noc hřejí.
Pak se ten polštářek
raději nedíval
oči zavřel na knoflíky
jen tak se usmíval.

~~~*~~~
S nebesy
 
Autor Květka Š., 14.05.2019
Přečteno 160x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně povedené, ST

15.05.2019 00:56:51 | Kapka

Moc milé verše, líbí se mi:-)

14.05.2019 19:26:16 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí