Všem,všem,

Všem,všem,

Anotace: všem

Kdybych se sem nikdy nedostala
,byla bych nikdy nepoznala,
kolik já vlastně přátel mám.

Za vlídná slova,za slůvka pochopení
děkuji vám.
Děkuji vám,že zášť tu není,
že neplatí tu pravidlo
pýcha se předchází a pád se cení.

Každému zvlášť a dohromady všem
děkuji za to,že měla jsem se kam vrátit.
SEM!!!
Autor takova, 18.03.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí