Zpátky do práce

Zpátky do práce

Anotace: možná to je jinak, ale záleží na úhlu pohledu...a já se asi nezměním..

Zas už to končí,
nějaké období.
Něco začíná?
Chce to už změnu,
změna je život
a život je změna....
jo,
jak říká Milan,
nesmí to vědět žena.
Ale mě čeká pracovní směna.
Jít,dělat svoje poslání,
vážně?
Lepší je sedět v hospůdce,
Pod strání,
však...
je to k posrání.

Zítra zas uvidím těch inteligentů sbor..
to nerozdejchám,
vím,
kdo chce s vlky být..
do soboty přežiju,
a pojedu do hor.
Jo,
musí s nimi výt...
Ale to neberu,
radši se sbalím,
neříkám, že se víc hodí..
/se na to.../
mám cestu svou.
namouduši,mou.
Jedinou.
Autor nene, 28.02.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí