Život je snadný

Život je snadný

Anotace: "Living is easy with eyes closed" John Lennon

Život je snadný s očim zavřenýma.
Život je snadný, když všechno dřímá.
Život je snadný, když svůj stín máš za sebou.
Život je snadný, když tě slova nezebou.

Život je snadný s očima zavřenýma.
Život je snadný, když už není zima.
Život je snadný, když tě srdce může hřát.
Život je snadný, když můžeš pokřát.

Život je snadný s očima zavřenýma.
Život je snadný, když oheń ještě dýmá.
Život je snadný, když tě úsměv nepálí.
Život je snadný, jen když koukáš na něj z povzdálí!

Život je snadný s očima zavřenýma...
Autor SusanNortonova, 28.02.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta myšlenka.
Život je tedy snadný, když se ho neúčastníme. Je snadný, když je snadný, ale život není snadný, protože snadný život neexistuje..? Ale jo, existuje, ale ne tady a teď.Ale naděje je !!! :))

02.03.2007 00:48:00 | Šantir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí