♥~Ve džbánečku

♥~Ve džbánečku

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
Roky ty každému letí
přichází stáří
ten nezvaný host
namíchám si nápoj zdraví
a stáří řeknu zatím dost...
ve džbánečku zamíchám
trochu toho štěstíčka
a pro sladké pochutnání
medu stačí prý lžička...

a přidám trochu skořice
/ty říkáš slivovice/
též pár kapek úsměvu
ještě něco by to chtělo
aha,plátek citrónu...
tu meducínu vylepším 
i chutí lesních jahod
moc ráda tě pohostím
přijde ti to vhod?

Já dám ti sladký polibek
a ty se na mě usměješ
pak půjdeme ruku v ruce
snad na konec světa
do parku či k řece
nebo až tam kam jen chceš...

~~~~~~~~~
jahody
Autor Květka Š., 18.05.2019
Přečteno 186x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Frr, vlnka, Kett, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí