....

....

Láskou jsem opilá,
Oči za oponou skryté...mám.
Vzpomínky... z vlastních lží
v pamět jsou vryté...usínám.

Na pelesti z neřesti,
Válí se zármutek.
Bez pohnutek z bolestí,
dnes žal posnidam.

Jen prchavý okamžik,letmý to střet.
Na dlani obrázek ze zbytečných vět.
Hluboké myšlenky teď řežou jak střep.
V srdcích se mihota nicotny svet


Pohleď, drahý můj se mnou ven.
Na horizontu svítánky si hrají
Jak tenkrát, když žili jsme svůj sen,
V pozadí nářků,co duše rozparaji...

...ty,ale stojíš za jiným oknem
Autor JAILER, 19.05.2019
Přečteno 164x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se tak stane, že básnička se převaluje od jedné fráze k druhé, jako když se nemůže odlepit od země, a pak zazní také opsaná věta. Je třeba hledat vlastní vyjádření, svými slovy.

19.05.2019 07:48:59 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí