Duše a Život

Duše a Život

Duše a Život

Dívám se na tvá záda
Ve špinavé haleně
Posazená na barové stoličce
Přemýšlím co ti říct
Když už nejdeš na ulici
Aby ses nezabila

Co bych řekl sobě?
Co bych ti řekl
Kdybych tě potkal poprvé
A chtěl tě získat
Z prázdnoty okolí?

Povím ti o pohledu z letadla
O špercích vesnic
Dovedně sestavených
Z bílých a oranžových světel
Ze stříbra a zlata

Vyvedu tě před bar
Půjdeme ošklivými ulicemi
S hlavami zakloněnými
S myšlenkou na klenotníka
Zapomeneme na přívěsky mezi nohama
Možná zahlédneme hvězdy
Autor Kaj, 21.05.2019
Přečteno 216x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujalo, líbí. Říká doST.

21.05.2019 08:16:28 | Kapka

Díky, krásný den

21.05.2019 08:18:50 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí