♥~Nahaté,hanbaté?

♥~Nahaté,hanbaté?

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~
Cibulky.
~~~~~~
Dvě maličké cibuličky
oblékly se do sukničky,
rádio začalo hrát
cibulky jdou tancovat.
I když nožky nemají
do točení se dají,
sukně se jim taky točí
cibulky si povyskočí.
Jé,sukničky,proč padáte?
Cibulky jsme nahaté.

Vy nestydaté cibuličky
oblečte si ty sukničky
pak zapněte je na knoflíčky
či zavažte na mašličky,
nebo si nasaďte kšandu
ať z vás nemá někdo srandu.
Proč se všichni chechtáte?
No jo,my jsme zase nahaté.
Ale až nás nakrájíte
tak si trochu pobrečíte…

Cib a cib a cibuličky
jsou bez slupky,bez sukničky
jsou cibulky hanbaté
když jsou někdy nahaté?

~~~~~~~

jůůůů

Autor Květka Š., 21.05.2019
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: vlnka, Frr, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé, veselé počteníčko :_)

22.05.2019 14:53:06 | vlnka

škoda Květuško, že tu nemám po ruce dítko, hned bych mu přečetl Tvé roztomilé proverbos :-D ST*

22.05.2019 09:42:07 | Frr

před spaním si čtu o Statečném Cibulkovi... mňáú :-))

22.05.2019 09:33:21 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí