CHTĚL BYCH SI ZAHRÁT

CHTĚL BYCH SI ZAHRÁT

CHTĚL BYCH SI ZAHRÁT

Kdyby jsi byla varhany
Rozepínal bych zipy
Tvých klaviatur
A rozepínal i knoflíky
Tvých rejstříků

Kdyby jsi byla kytara
Hladil bych tvé boky
Nenechal tě plakat
Nepřepínal struny
Tvých nervů

Kdyby jsi byla bicími
Hrál bych jenom jemný džez
Abych do Tebe
Nemusel tlouci
Jen bych tě dráždil
Štětečky

Kdyby jsi byla flétna
Líbal bych tvá ústa
A rozepínal tvé knoflíky
Kdyby jsi byla saxofon
Cvičil bych s Tebou každý den
Navzdory sousedům

Kdyby jsi byla orchestr
Hroutil bych se trémou
Být Ti dirigentem

Vyhlížím Tě z tribuny
V brankách sedí dva bubeníci
Obklopení bicími soupravami
První obránce drží v rukou basu
Druhý lesní roh
Útočné trio se skládá
Ze zpěváka, pianisty a kytaristy

Útočníci jednoho mužstva
Vždy hrají společně
S obránci druhého

Brankář vybubnovává
Rytmus sexu
Útočník vybrnkává
Melodii lásky
Po vstřelení gólu je aplaus
A začíná se od středu

Po ploše se pohybují tři kritici
Ve fracích s mřížemi
Za falešnou hru
Vylučují na trestnou lavici
Ze střídaček vyhlížejí dva dirigenti
Průběžně střídají hudebníky.
Autor Kaj, 22.05.2019
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, J.Karasová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí