Dialog...

Dialog...

Anotace: ...k člověku

-Pláču.
-Neplač!
-A stejně budu.
-Natolik je ten svět zlý?
-Ne svět, lidé...ne lidé, jejich slabosti
-Jsi slaboch?
-Ano, jsem slaboch.
-Ale jsi lidský slaboch a lidé přece nejsou dokonalí!
-To já vím, vždyť už nepláču...
Autor Michelle.cz, 02.08.2004
Přečteno 612x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí