Přitahující se protiklady

Přitahující se protiklady

Anotace: věnováno M.

Jsi moje spřízněná duše zraňující pouhým pohledem
Hvězdný prach válející se u kolejí sbíhajících se na Pavláku
Čekající na objevení
Jsi moje nejopilejší noc a nejlepší ráno
S vejci Benedikt a mimózou

Jsi moje pýcha i stud na bílých lících
Černá káva z filtru z Guatemaly
Výběr z hroznů
Jsi moje tady a teď
A možná moje napořád
Když budeš chtít

Jsi opojení i realita
Výstřel z pušky při startu a neslyšný výdech na konci
Klišé protínajících se protikladů
Spojené ruce v prosebném gestu

Jsi nevyslovená láska existující všude okolo
Hněv plující modře zbarvenými žilami
Nutící hlasivky k hlasitému protestu
Jsi lamač mého srdce i jeho stavitel
Složitý pocit zevnitř hrudi i povrchní myšlenka na krásu

I když jsme někdy vzdálení světelnými roky
Sním o tom
Že mě tam někdě tajně i nahlas miluješ
Autor její alter ego, 25.05.2019
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, CoT, Descardea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí