Je to jen sen

Je to jen sen

Mlčí...stín co hvězd se dotkne

z lahve si blázen lokne

a svolává na náměstí

další bez možností

něco měnit

je snadné něco ztratit

jen se ptají?

když do ticha znějí...

řeči co se mění

jen slabé chvění

Mince cikne, padne na zem

nezvedne jí dav,je to jen Sen.

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.05.2019
Přečteno 205x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí