PAMPELIŠKY

PAMPELIŠKY

Oslnila mě
Dálková světla pampelišek
Pročesávající oblohu
Hledající bombardéry
Špatné nálady

Osvěcují stěny pokoje
Jako světla aut v noci
Na rozdíl od obvyklých
Vyskladňovatelů snů
Tyto lákají ven

Bubliny mužů a žen
Nafukované
Dutými stonky pampelišek
Se nevejdou do interiérů
Expandují ven
Nevyhnutelně se propojují

Bublina dívky
Praskla na pampeliškové louce
Exploze
Rozprostřela její vlasy

Můžeš jí
Připnout pampeliškové hodinky
S vodotryskem
Opít pampeliškovým vínem
Připravit o věneček
Z pampelišek

Věneček odpluje po kvítečcích
Má mě rád? Nemá mě rád?
Vlnobití vnad jej žene
Do krajiny žní, vedra a prachu
Kéž jej tam
Nevyvrhne na břeh
Autor Kaj, 28.05.2019
Přečteno 192x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Bubliny mužů a žen
Nafukované
Dutými stonky pampelišek
Se nevejdou do interiérů
Expandují ven
Nevyhnutelně se propojují

Bublina dívky
Praskla na pampeliškové louce
Exploze
Rozprostřela její vlasy ...

je dokonalé :) teda pro mě:)

29.05.2019 12:42:01 | Ragnell

Díky moc, přeji pěkný den.

29.05.2019 14:10:59 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí