Nejistota

Nejistota

Anotace: ...

Jsme jen závanem tělesnosti

v čase iluzí

a titěrnosti

že moci se nám chce

každá jen vzdát

rozumem míti rád

se poněkud vytáčí

v návalu soudnosti

ohrožený druh

zrezivělý pluh

a žít na dluh

v budoucnosti

něco jako kost

co hostí

minulost

v blaženosti

lakoty

rozumu prodané

životy

a vůle ve zvůli

srdce na pokraji

rudosti

se propadá do marné

zkratkovitosti

hloubaje

o cestě do ráje

myšlenkově zaostalé

v minutě zralé

to jediné pravdivé

se marně dovolává

citu.

Autor Tom XVI, 28.05.2019
Přečteno 198x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Karasová, Mt. Blanc, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí