Ve zmatku dní

Ve zmatku dní

Anotace: ...

Ve zmatku dní

v bezedné noci

v tíze života

v bolestech, v zklamáních

ve víru

co kolem mne se točí

 

Já uzřít světlo bych chtěla

přivolat anděly

vědět, že někde TAM

je pro mne jejich náruč

 

A já?

 

...skryji se v ní

duši svou pohýčkám

 

A pak?

 

Do všedních dní

vstoupím

zas

celá

Autor JSJ, 29.05.2019
Přečteno 230x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, mirecek, Fany, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí