PRAOTEC CHRONOS A PRAMÁTI GAIA

PRAOTEC CHRONOS A PRAMÁTI GAIA

Umírající přísný Čas
Se zestárlou manželkou Dálkou
Myslí na dceru Rychlost
A vnuka Zrychlení

Ten se ženou Hmotou
S Hmotností
Má pouťového siláka
Který se po požehnání Dálky
Oženil s kněžkou neměnnosti
S Energií
Ze které se po svatbě
Vyklubala Práce

Čas jí nemůže vystát
Když je vydědil
Zůstaly u tchána Výkonu

Silák poznal nové příbuzné
Tchyni Bolest
Její matku Smrt
Která chodila s Časem do tanečních
I neteř Lásku
A synovce Světlo
Malé děti
Ve stavu rajské nevinnosti

Díval jsem se
Na pradědy a prabáby
Viděl své genetické předpoklady

Díky Hmotnosti
Stojím pevně na zemi
Ale mám sklony k obezitě

Po tetě
Mívám návaly horkosti
Ale netrpím teplotami

Po strýci mám fobii z molů
Bývám často na mol
Potom zpívám v moll
A někdy padám z mola
Autor Kaj, 30.05.2019
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, danielsoft
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé.

30.05.2019 12:34:14 | danielsoft

Díky, beru to jako trochu přehnaný experiment

30.05.2019 15:16:07 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí