♥~Černé kočky temná noc

♥~Černé kočky temná noc

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
Prý pro bílou paní 
je každá noc bláznivá
to ráno kohout zaspí 
ani ten skřivan nezpívá,
co a s kým dělá po nocích 
to je tak nějak tajemné 
jen do těch černých očí 
svit svíce pronikne,
pak půlnoc přijde 
my začali se trochu bát
koho chce ta bílá okouzlit
to musíme vypátrat
tak jako ty černé kočky
schováme se za komínem
tam je ticho 
tam ani my nemňouknem
na nový den čekáme 
k sobě schoulení 
...slyšíte kočky...
ta bílá paní se dá do kvílení.
Černého milého prý marně čeká
těch ranních paprsků 
těch se poleká
a my kočky,
teď napínáme zrak
za černým milencem
je vidět vlát jen černý frak
teď je slyšet kohoutí kokrhání
ten černý frak byl mrak
dalo se do pršení.
/Byl to liják/

A bílá paní to nikdo neuvěří
ona prý usnula 
samotná v posteli
ne na cimbuří.
Jen ty moje černé
holky kočičí
o něco k snědku si zavrčí.
Kočky proženou třeba tu myš
ta ale utekla
a našla si skrýš...

~~~~~~~~~~
kočka

 

Autor Květka Š., 30.05.2019
Přečteno 168x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, vlnka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) šikulka :-)! ST

31.05.2019 13:03:41 | Fany

krásný :-))

31.05.2019 09:30:02 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí