Suchý déšť

Suchý déšť

Anotace: text písně

1.

Podívej - venku padá déšť1113

nehledej - mě už nenajdeš

jsem sucho vprotřed kaluží

jsem modrá, co kvete na růžích

 

2.

Vždyť víš - že nebe nestárne

teď jsem jen tělo bezvládne

jsem obálkou od duše

jsem šíp, co vkládáš do kuše

 

Rf:

Já jsem pampeliškou

na dně oceánu

budu všude jen

tady nezůstanu

já jsem černá v bílé

jsem jen smutkem v ráji

jsem jen suchý déšť

 

3.

Podívej - venku padá sníh

nahlédni - do těch starých knih

zjistíš čím byla duše má

snad mrtvá a nebo vězněná

 

Rf:

Ale teď jsem pampeliškou

na dně oceánu

budu všude jen

tady nezůstanu

já jsem černá v bílé

jsem jen smutkem v ráji

já jsem suchý déšť

Autor Schedir, 02.06.2019
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: Ally, Iva Husárková, Frr, Kapka, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné, ja som sa citila v tazkom obodobí presne takto

24.06.2019 19:17:47 | Ally

ST

03.06.2019 00:10:54 | Kapka

Hezky se to bude zpívat.

02.06.2019 22:19:54 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí