Prohraný boj

Prohraný boj

Anotace: Podlehl jsem, prohrál a jsem rád.

Do duše oči okna jsou
tvé modré pasti hluboké
Útočí na mé smysly, nelítostné jsou
zvěstují chvíle divoké
Křivky těla jsou zbraně záludné
nepodlehnout jim je umění
Setkání s tebou je osudné
poražen podléhám zraněním
Ten boj bych podstoupil znovu a rád
přesto že na kolenou poražen bych zaklel zas
Z rebela otrokem lásky se stát
následoval bych srdce hlas
Autor petrzal, 04.06.2019
Přečteno 171x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí