Turistka

Turistka

Anotace: Jedinečně stejné

Sbírka: Soví píseň

Stojí na prahu

v punčochách

s úsměvem

a kufříkem v ruce

 

Vítej, krásko

Sklenku vína?

a pak druhou

dva něžní

 

Polibek a pak druhý

(Repetice al Coda)

Triko dolů, džíny taky

Ukaž kozy

Ty bys šoustal!

Račte dámo

 

Nemůžeš spát

a ty taky ne

hlaď mě a líbej

pořád

A tady taky

Zase rok máš na co vzpomínat

 

Chceš ho

Chceš ho vidět

Chceš ho líbat

Chceš ho hladit

Kojit jeho dítě

Pořád

Pořád!

na!

to!

zapomínáš!

 

Tady jsi jen turistka

 

Za rok

Za rok

to zase přejde

Možná

Autor Lady F., 04.06.2019
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí