Optimistka

Optimistka

Anotace: Studna radosti co z ní mě poléváš je bezedná

Všednost jak prášky na spaní
polykáš a úsměvem zapíjíš
Čekání na zázrak, na dveře klepání
ze snů poháru zvolna upíjíš
Pozvání přijato s novým dnem přichází
paprsky vchází dál
nejistě sny už odchází
den s nadějí noc vystřídal
Já nejsem tam bych povzbudil tě políbením
věrný fanoušek tvého štěstí
Jen mezi řádky sžívám se s překvapením
na tvého štěstí předměstí
Ovace na sílu co v sobě máš
a veselé v očích hvězdičky
Když usměješ se zčervenáš
tvář bezelstnost malé holčičky
Autor petrzal, 06.06.2019
Přečteno 203x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Neegoista88, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Technická...špatně se mi čte a vnímá bez rozdělení textu...;-)

06.06.2019 14:30:26 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí