Makačka

Makačka

Anotace: +++

Makáme na počítači
co nám naše síly stačí
problémy nemáme žádné
programy ty lehce zvládnem

ač nás k tomu doba nutí
my to děláme vždy s chutí
když mu člověk porozumí
žasne co on všechno umí

oblíbenou hudbu hraje
z obrázků vykouzlí taje
v čem je jeho velká síla
že i poštu rozesílá

textovou i s přílohami
též na mobil to oznámí
dětem s hrami pro legraci
přehled se i občas ztrácí

byla by to báseň dlouhá
po poznání naše touha
odpradávna tíhne
padejme ať vše stihnem
Autor Heron, 01.03.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí