♥~O co tu běží?

♥~O co tu běží?

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~
Chodili ulicí
jenom tak procházkou
oba dva opilí
láskou či neláskou
někdy se za ruku drželi
a jen tak něco 
si šeptali
ona se usmála a co on?
On se prý mračil
tak do kroku přidala.
A on ji nestačil.

Sednou si v parku
na lavičku
ona ho pohladí
to snad smím miláčku
a on ji obejme kolem pasu
a je rád že objevil
její krásu,
najednou vše kolem rozkvete
oběma je krásně na světě
o nelásce se spolu
už nebaví
teď na té lavičce
snad lásku si vyznají.

Kolem se prochází páv
krásné má peří
kterým se pochlubil
...ách...
a jen vrabci se diví.
O co tu běží?
To ani ti vrabci neví

v kaluži teď čistí si peří.
~~~~~~~~~~~
páv
 
Autor Květka Š., 08.06.2019
Přečteno 168x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubíno, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí