Odpuštění

Odpuštění

Nejtěžší na tvojí ztrátě bylo odpuštění
Sobě samotné
Co jsem dopustila
Za všechny myšlenky které jsem ti nestihla popsat
Když jsme spolu nemohli být

Co všechno jsi přede mnou skrýval
Kolik jsi toho neřekl
Jaké propasti jsme překonali
A do kterých jsi mě strčil
Úmyslně

Kolikrát jsi mě chtěl umlčet uprostřed věty
Kolikrát jsi chtěl praštit dveřmi
A odejít s rovnými rameny a hrdě zvednutou hlavou
Kolikrát jsi mi chtěl ublížit
Než jsi to skutečně udělal
Možná jen bezděky
Možná s plánem
Zanechat mě v slzách bezmoci
Která se jednou přetaví ve vztek
Až nezbyde nic jiného než lhostejnost
A nutnost odpuštění
Sobě samotné
Za to
Že jsem dopustila tebe
Autor její alter ego, 09.06.2019
Přečteno 255x
Tipy 15
Poslední tipující: Lioness, zelená víla, enigman, Kapka, Iva Husárková, Neegoista88, Marten, J.Karasová, CoT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST

10.06.2019 14:00:08 | Kapka

Tak to bývá...lhostejnost časem ale vše vyléčí...hlavně na sebe nevzpomínat...

09.06.2019 20:43:52 | Marten

Odpuštění je dlouhý a těžký proces...

09.06.2019 20:32:56 | J.Karasová

hitovka

09.06.2019 20:29:14 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí