♥~Ze zahrádky

♥~Ze zahrádky

Anotace: --------------

~Víte,nevíte~
-------------------
 Vítr,ten cestou posbíral
 semínka polétavá
 ve dlaní si je ukrýval
 a pak je rozsypává.
 Z čarovné zahrádky
 semínka lásky pochytá
 tam kde je lásky pramálo
 každý ten vítr uvítá.
 V té jedné zemi moc smutné
 čeká jen holá země
 tam vítr si foukne do dlaní
 a upustí lásky sémě.
 Jak padá k zemi hledá si
 kde asi nejlépe bude
 celičké do hlíny zavrtá se.
 A čeká na déšť.
Kdy přijde?
 
 Déšť přišel brzy,z čistého nebe.
 Žádný mrak vidět není.
 To sám bůh lásky
 ten dal se do zalévání.
 Hned celá země zelená se
 a láska ta všude kvete,
 každý s každou tam miluje se
 tu zemi kde najdete?
 
 Víte?
-----------------------
***
 

 

Autor Květka Š., 10.06.2019
Přečteno 191x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, vlnka, šerý, Kubíno, Marten, Špáďa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, líbí semi :-)

10.06.2019 20:27:37 | vlnka

U nás na sahaře...

10.06.2019 15:44:04 | Marten

Mám za to, že v pohádce as (!?)
Tam špíny bývá nemnoho
a těžko štěstí jednoho
druhému zkřiví vlas.

10.06.2019 15:33:08 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí