Polonáha krasa

Polonáha krasa

Kam se dívají oči

do plných výstřihu

jen čas je kočí

lovec bez břehu....

 

Polonahá krása

polibek závratí

slýší spívat kosa

všednost co se vyplácí...

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.06.2019
Přečteno 163x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková, Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí