Obsidian

Obsidian

Hadi jed si pouštěl do žil
Aby smrtí ožil
Otrokem svých myšlenek
Promlčených navenek
Mrtvy mezi živými

Pokud je nemůžeš oslint
Lze je nehezky odradit
Slyšíš, ale nechceš slyšet
Denodení sraz s gilotinou
Jen svou vlastní vinnou

Mysl nemocného zcela zaplněna
Chmury odevšad vrhané
Tíživým obsidiánem vyplněna
Proniknou skrze jeskyně stinné

Sám sebe nedokázal zdolat
Snaha smrtonoše si přivolat
A tak dále plynul svět
Na druhé straně nemohl písně pět
Mrtvy mezi živými

Chuť do života je trním vymezená
Pumpa života Černou žluči zakalena
Utoneš ve vlastním bytím.
Když tě život srazí na kolena
Autor Franz Hansen, 15.06.2019
Přečteno 190x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí