Nejde vstát

Nejde vstát

Anotace: ....

Když se ti den vleče
Tvá duše neuteče
Slza po tváři teče
Poloha v kleče

Myšlenky v hlavě křičí
Slova se v hrdle příčí
Tělo chce se svléci
V té malé kleci

Sevřená bolestí
Svázaná hrdostí
Život je plný lstí
Létáš nad propastí

Síly mi docházejí
Zlé myšlenky vyhrávají
Čerti se usmívají
Po duši mé se natahují

Cítím ty okovy co pálí
Nebeské brány se zavírají
Nikdo mě neubrání
Do deprese mě vhání

V kleci strachu duše leží
Zvednout se? To jde stěží
Čas ten rychle běží a
život kluše bez otěží

Autor Laureta, 18.06.2019
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, Kapka, Kubíno, J.Karasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svoji Duši si chraň. I když je někdy těžko a smutno, jednou je zase líp.

13.01.2020 22:40:53 | Jaruška

Čerti ještě počkají:-)

18.06.2019 11:12:06 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí