♥ ~Asi tě vidím...ve snu

♥ ~Asi tě vidím...ve snu

Anotace: --- ♥ ------ ♥ ---

--- ♥ ---
Asi tě ve snu slyším
co by jsi chtěla,tak povídej
a já hned odpovím
jen tebe mi kousek dej
dávno tu nejsi 
jsi jenom můj sen 
vzpomínkou na tebe 
začínám den
v srdci tě stále nosím
buď jenom se mnou,prosím
pak se hvězdy rozsvítí a stmívá se
a já tě poznám po hlase
jak mi tiše říkáš dobrý večer
jsem tady má milá
já to znám,jeden by brečel.
Co by jsi chtěla?

Aspoň v mém snu mi pusu dej
a už mi neodcházej
i ve snu se těžce cesta hledá
já vím,nazpět se už vrátit nedá
/ať se mi aspoň zdá že/
budeš kapela já budu písnička
byl jsi má láska mám tě u srdíčka
tak jsem tě i já 
v mém snu políbila
a pak jsem se do nového dne 
probudila.


--- ♥ ---

ve snu

Autor Květka Š., 18.06.2019
Přečteno 180x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, Krahujec, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný sen, snad prosvětlí ti den.

18.06.2019 20:01:53 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí