Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Ten pocit kdy cítím vůni kterou jsem někde již cíti a atmosféře kterou jsem zařil v jiném scénáři a když vynoří se vzpomínky o kterých už jsem ani nevěděl že je mám

Z mlhy v mysli noří se obrysy
nejistě jak tvář postavy ze snu
Kolem se míhají kulisy
s motivy co už nenaleznu

Vůně co dávno jsem zapomněl
z jiného scénáře odněkud z prachu vzpomínek
nese souvislosti jimž kdysi jsem rozuměl
co rozdmýchávají naděje plamínek

Je to nové a přeci to důvěrně znám
jako by rozmazané dejavu
z doby kdy draci se klaněli princeznám
vztahy o nichž se nikdo nedozví

Ted v jiné době cítím co kdysi jsem cítil
okolo jiní lidé, jiné věci i jiný já
Nehledám důvod kam a proč jsem se zřítil
jen u stolu čekám co život mi zas k jídlu dá
Autor petrzal, 19.06.2019
Přečteno 217x
Tipy 7
Poslední tipující: BaZiNgA, Kapka, J.Karasová, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

VýSTižné.

19.06.2019 14:17:40 | Kapka

Perfektní. ST.

19.06.2019 09:18:09 | J.Karasová

Skvělé

19.06.2019 08:05:53 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí