ŠVÉDKA Z KANCIONÁLU

ŠVÉDKA Z KANCIONÁLU

ŠVÉDKA Z KANCIONÁLU

Možná se brzy
Pohled na Vás
Stane pohledem do minulosti

Modré oči
Už nebudou shlížet
Na bělost dlaždiček

Paprsky žlutých vlasů
Už nebudou osvětlovat
Rudé kaluže krve
Na dlaždičkách jatek

Prsty
Se už nebudou bát
Každého hnutí
Směrem k nožům
Mlýnků na maso

Láska už nebude stát
V síťovaných punčochách
Před branou
Čekajíce na řezníky
A možné
Sériové vrahy

Slunce se skloní
Nad pole za městem
Ozáří čerň brázd
Vlasů jiné ženy

Modř oblohy
Zfialoví
Bude použita k přípitku
Při kterém se setkám
S černí očí
Jiné ženy

Uvidím
Zavřenou továrnu
Se ztichlými stroji
Které stále každý měsíc
Ze setrvačnosti
Krví promazávají
Svoje čelisti

Vzpomenu si na jatka
Autor Kaj, 21.06.2019
Přečteno 199x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konec magie modrookého a žlutovlasého anděla s masokombinátu*

21.06.2019 14:13:05 | šerý

Díky, pěkný předprázdninový víkend

21.06.2019 14:30:02 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí