Co jen zkrásní....

Co jen zkrásní....

Déšť je v závějích

slova se ve lži potkávájí

snad v nadějích

ty kroky  v roky splívají...

 

Když bez citu

Světlo se hledá

Řekne hloupou větu

Příboj se bláznum zvedá

 

Jen znovu beze slova

budík někde v koutě tiká

lež s pravdou si týká

Jen ze tmy proniká

 

Je jako ten anděl co hledá

zázrak znovu zašeptá

to nic jen luna bledá

se stínu zeptá?

 

Jak voní slovo v kráse

V nenapsané básni

neb jen tíseň v hlase

co jen zkrásní...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.06.2019
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že krásní to, čemu zkrásnět dovolíme... :-)

22.06.2019 00:31:05 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí