Dav šel...

Dav šel...

Anotace: ...něco o odlišnosti...dav jde a jen ona tam stojí..

Dav šel,jen ona tam stála,
snad udělat krok trošku se bála.

Vráželi do ní jako stádo koní,
proč do ní,právě do ní?

Stála tam tiše,z alabastru tesaná,
v zahrádce,jak růže planá.

Ruce chvěly se,snad uhodit i chtěly,
d vlasů radši nervózně vjely.

Hlas uvízl ji v hrdle trpce,
podívali se na ní někdy měkce?

Dav šel,jen ona tam byla,
ve svém světě snad lepší život žila.
Autor Haydée, 01.03.2007
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlastni jak i mezi lidmi,muze byt clovek tak moc sam.. libi se mi..

01.03.2007 21:45:00 | Terry

Někdy je dobré se zastavit a rozhlédnout se.
Člověk zjistí, že je kolem spousty krásy.

01.03.2007 20:35:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí