Tvář

Tvář

Anotace: ...

I když jsem volná,
něco mě svírá
i když jsem šťastná
něco mě sžírá.

Potkat někoho blízkého
u koho máš přednost před ostatníma
u kterého máš zastání
a já to všechno odmítám.

I když hvězdy svítí,
i když vzduch krásně voní
i když roste krásné kvítí
netěší mě jak by měli..

Poupátko uvadá,
sluníčko zapadá
stejně tak nálada
mě vůbec nepřidá.

Kéž bych měla tvář,
která nemá zář
už by to nebyl sen
věděla bych pak
na čem u druhých jsem.
Autor Luciasek, 01.03.2007
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, souhlasím... docela se mi líbí ;-)

07.03.2007 09:14:00 | Drayza

Není špatná, zvláš´t druhá polovina se mi líbí =O)

01.03.2007 15:21:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí