ZTRACENÝ RÁJ

ZTRACENÝ RÁJ

ZTRACENÝ RÁJ

Přijedu do města
na nádraží
odtud cesta
k nemocnici
kde ležíš
po navigaci

Zbalíš si věci
z nočního stolku
v zapadajícím slunci
vstupuješ do vody
bez smutku
děláš kruhy

Jsem u Tebe
děláme kruhy
jako jeden
už nejsem smutný
voda obtéká nohy
objímají se stíny

Už tu není stesk z kolejí
vlaků začmáraných
že lásky míjí
na zábavách v kraji
za tiché hudby
vracíme se alejí
Autor Kaj, 27.06.2019
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí