Jen říkanka

Jen říkanka

Anotace: Jednoduché, trapné a bez hlubší myšlenky, přesto je to ranní přání k hezkému dni upřímné a od srdce

Kdyby oheň sršel z nebe
u mě se nic nezmění
Budu milovat tebe
a léčit tvého srdce zranění

Není síla co mě zlomí
abych sešel ze své cesty
Přes svůj talent na pohromy
já našel naše štěstí

To důležité je mezi námi bez lidí
trápení, radosti i síla jít dál
Nikdo jiný do toho nevidí
a to jsem se zamilovat tolik bál
Autor petrzal, 28.06.2019
Přečteno 199x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí