Zombie

Zombie

Zombie
Ďalšia hlava visí...
S tým rozvonianie
sladkého detstva súvisí,
...ako radostné dieťa,
lúkou prečačkané,
sfarbené láskou kvieťa.

Moje milé, prínos
šťastia a radosti je
mi pomaly odobraté.
(A násilie spôsobilo
také ticho...)
Tým lego vo vlastnom
šťastí mi príde...
rozobraté.

Sen,
sem a tam,
a jeho prieplav...
Kto sme my!
Tí, čo spochybnia
krásu prírody a zúžia
ju na mikrosvet.
V uzávere tým zrednutú
oblohu vínom, menia
na krvavý pamflek!

A vidíš! Nie som to ja!
Nie je to moja rodina v tvojej
hlave.
Rád by som pomohol, aj keď
v neistote avizujem, že to
nezmení túžby v imaginárnej
sláve.

To oni bojujú!
Ich tanky, bomby a drony,
... v tvojej hlave.

Zombie si tam stavia spleť
ako pavučinu.
Nie je to veru pohľad na
starkou sadenú kapucínu.

Ďalšia matka sa zrúti,
jej srdce verím prevláda.
Čo keď sa ale DNA jej
potomka rozkladá?

Stále tá istá téma od 1960.

Dolores O'Riordanovej sa
príšera zrodila.
Bipolárna porucha, lieky,
vaňa a hotel tú príšeru:
“Zabila”.



Náhoda, či at suicidium?!













Rip. Dolores O'Riordanová. Ďalšia matka plače a jej srdce odchádza…
Autor LiquidSoul, 28.06.2019
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nuže! Protože to byli lidé, šetřil jsi dokonce i je a jako předchůdce svého vojska jsi poslal sršně, aby je vyhlazovali pozvolna. (Kniha Moudrosti 12,8

28.06.2019 18:01:31 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí