Hloupá dcera

Hloupá dcera

Anotace: Laň vypráví o své dceři.

Život jsem dala ti
u studánky v kapradí
žila jsi v přírodě
beze jména mé dítě
uteklas v pěti
do lidského smetí
myslelas na jídlo
na krásu na bydlo
zapomnělas na plachost
na mě a na radost
nyní tě vězní
srdce ti běsní
a ty si vyčítáš
na mne teď vzpomínáš
já jsem však plachá
mé tělo se zdráhá
zůstaneš tam do smrti
to taky patří ti
kdybys mne poslechla
šťastně bys vydechla.
Autor malajaja, 01.03.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí