*-*Vlaky...odjezd.

*-*Vlaky...odjezd.

Anotace: =====

~Parní i motorák~
 
Na papír nakreslím vlak
parní či motorák
co po kolejích drn,drn,drn jel
u tunelu zastavit chtěl
tak honem namaluju semafor
ať nejede na pole do žita,do brambor
na semaforu zasvítí červená
najednou blikne zelená
a můj vlak motorák teď přemýšlí
kdopak si asi na ten obrázek
ty barvičky tak vymýšlí
a potom si řekne já už to asi vím
na tebe ty kreslířko ty,ty,ty
normálně pohrozím.
 
A já jen špitnu...tak promiň
chtěla bych ti namalovat možná komín
ale to bys pak nebyl motorák
stal by se z tebe ten parní vlak
co vypustí páru na nádraží
a nad komínem kouř se ti pořád drží
pak tužkou přimaluju temnou noc
a jiskriček moc a moc a moc.
Najednou ty moje vlaky
parní i ty motoráky
všechny /dva/do depa honem zajely
a zůstaly tam i celou neděli 
až v pondělí je vymazali gumou
nebo odstavili na kolej jinou.
Tak odjezd...
---------------------------
***
 
vlak
Autor Květka Š., 29.06.2019
Přečteno 185x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty TTy motora-čko věčnou hravostí potrefená...:-D* tydli dum...:-)*

01.07.2019 14:25:13 | Frr

...děkuji za tvoji jízdu v mé mašině... :-)

01.07.2019 16:51:42 | Květka Š.

Hravé...

01.07.2019 13:58:20 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí