Do světových stran

Do světových stran

Cit který sdílíme jen my
Je obrazem všech předchozích
Zklamáních
Lásek
Láhví vypitých až do dna
Zlomených srdcí
Prchavých momentů extatického štěstí
I zašlapaného ega

S sebou si neseme každou chvíli
Prožitou dávno
Každý jinak
S lidmi
Kteří definovali to
Kým jsme byli
Až jsme se dostali sem
Do bodu
Kým jsme teď

Příběh může pokračovat i bez klíčových postav
Které nahradíš za jiné
Protože všichni mohou být nahrazení
Kulisy se promění
A ty se naučíš
Jak je důležité nechat jít

Kdyby se naše cesty někdy zase střetly
Beze strachu se ti podívám do očí
S úsměvem lidí
Co se pustili natažené ruky
A bok po boku padali
Každý na opačnou stranu
A na jeden moment sdíleli bolest z odloučení
Autor její alter ego, 01.07.2019
Přečteno 251x
Tipy 10
Poslední tipující: DonBirell, Frr, Iva Husárková, Jort, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nic se nedá vymazat...ani stařeckou demencí...

02.07.2019 10:26:33 | Jort

čte se to fajn...

01.07.2019 21:45:34 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí