☻-☻O té jedné...

☻-☻O té jedné...

Anotace: ===♥===♥===

O té jedné
-----
..z vlasů si plete copánky
tváře má jako červánky
oči jsou pomněnky modré
dnes ale od rána brble...
 
potom se do vody kouká
vítr tím zrcadlem houpá
berušky copy ji zdobí 
uletí neuletí...kdo ví...
 
prstem po mapě maluje
tak světem ráda cestuje
navštíví hory doliny les
někde prý "chcípl pes"...
 
opít se z horského pramene
a přitom říkat na zdraví
ty tiše odpovíš "děkuji"
stmívání tu cestu zastaví...
 
spolu si lehnout do mechu
a pozorovat hvězdný rej
tam hvězda padá,vidíš ji
honem si něco přej...
 
zavírá knihu plnou map
a s tebou bude usínat...
--------------------
žena

 

Autor Květka Š., 02.07.2019
Přečteno 207x
Tipy 7
Poslední tipující: Fany, vlnka, Iva Husárková, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí