Svědomí

Svědomí

Anotace: jak utopit sny, které se nikdy nemůžou stát? a jak uklidnit sebe...když-kolikrát, to nejde

V lahvi suchýho vína
topím své slazavé údolí

jak pichlavej kaktus co dřímá
na okně v mém pokoji

chytré dotazy a filozofické kecy
mezachrání mě svědomí

co dřímá na dně tý lahve s iniciálou mého příjmení

zamýchám sny se země a popela
v hltavé žízni je utopím znova
na dně tý flašky...

nač tolik dřiny, vždyť stejně objeví se znova
ať už v mých očích nebo mezi splašky...

těch naivních nadějí nezbavím se nikdy...
a svědomí bodá jak ten nicotnej kaktus...
kdo jest bez viny?
Autor Gwladus, 01.03.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí