Dětství

Dětství

Anotace: no jako psala jsem ji teď ale je o dětství moc bych zase chtěla být ta malá holka i když všechno má pro i proti

Uplyne den a uteče noc,
chci být zase malá a to moc.
Na mém čele nebyly vrásky,
srdce bylo plné čisté lásky.
Byla jsem malá holka, co prý měla vše,
kdo ale tohle tvrdí, tak zaručeně lže.
Nikdo neviděl do toho, co dělo se tady,
byli jste k nám všichni otočení zády.
Teoreticky mi vlastně nic nechybělo,
měla jsem vše co v srdíčku mi leželo.
Nejraději vzpomínám na prázdniny,
s tatínkem trávila jsem tam hodiny.
Tam měla jsem se opravdu krásně
a cítila jsem se nesmírně šťastně.
Naši byli v klidu a absolutní pohodě,
jenom občas došlo k nešťastné náhodě.
Teď jsem velká a všechno se změnilo,
mezitím však ještě jedno nebezpečí hrozilo.
Minulost už bohužel nikdo nevrátí,
budoucnost však kdokoli naruby převrátí.
Autor Kopretinka, 01.03.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaké nebezpečí trošku mi to tam nesedí protože tomu nerozumím ale tomu rozumíš asi jenom ty co? :)

04.03.2007 20:48:00 | Chonglee

taky bych se nekdy vratila rada zpatky..:) pekny..

01.03.2007 21:43:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí