:: Kletba ::

:: Kletba ::

Anotace: ...

Pohled do tvých očí
dotek tvojí tváře
všechno někdy skončí
pouze ne tvá záře

Stromy opadají
a pak znovu rozkvetou
nejsem jezerním básnikem
sem zasažen tvou kletbou

Očekávání dálek času
tajemství ukryto v tvém srdci
naslouchej mému hlasu
co do všech stran kříčí

Můj svět mi nestačí
hledám ukryt před samotou
tím zdaleka nic nekončí
prosím buď pouze mou!
Autor Zeminov, 01.03.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí