Smutek

Smutek

Mořská pěna na tvé tváři,

věčná jako jaro následované létem,

oči, co se topí ve skelné záři

a ústa pohrdající každým lékem. 

 

Snad se jednou objeví,

úsměv místo bolestného úšklebku,

až budeš pátrat, kam se všichni poděli,

s vědomím své chyby a jejího následku.

 

Prozatím se můžeš topit ve smutku,

jako ryba ve vodě,

nakloněn všem druhům zármutku,

v nekonečném apatickém závodě. 

 

Autor Ječmínek Máselník, 13.07.2019
Přečteno 195x
Tipy 3
Poslední tipující: Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí