☻-☻-Ona a on

☻-☻-Ona a on

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
"ona a on"

to jsou dva 
co k sobě patří
jsou jako 
dvě kapky deště
co vedle sebe 
tiše prší
jsou jako 
ty třešně spojené
on řekne ano 
ona však říká ne...

i kdyby třeba 
dvě noty byly
málokdy by se 
jen tak rozladily
housle je spojí
v jediný tón
trochu je vyruší 
snad bombardón...

tak se ti dva zase
honem objali
píseň lásky 
spolu si zahráli
tanečním krokem 
jak na plese
láska tím sálem 
v objetí nese se
"ona a on"

to jsou ti dva
a lásky tón...

~~~~~~~~~~

****

Autor Květka Š., 18.07.2019
Přečteno 162x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné,Kvety :-)*

18.07.2019 17:49:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí