V nás

V nás

Myšlenky

ticho se ztrací

Sklenky

cinkají do nocí

v čase něžných divadel

v zemi lží a prasklích zrcadel

stránky

slov z deníku

květinu z pomníku

svál vítr zla

nebo čas

hranice splála

v nás....

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.07.2019
Přečteno 162x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí